Call : 0111-8642642

.

Thursday, 22 October 2015

LAVAMUD (Clay Kurus Ajaib)

Anugerah Gunung Berapi - LAVAMUD (Clay Kurus Ajaib )
Membakar Lemak Beku Dan Melicinkan Kulit


Ada di antara kita mengalami masalah lemak badan yang dah tepu, degil dan susah untuk dihilangkan walau dah berdiet macam nak pengsan tapi lemak tu masih lagi terbonjol disana sini. Terutamayna pada bahagian perut, lengan dan peha. Ada juga lemak pada muka, badan dah slim sikit tapi bawah dagu berlapis dan pipi nampak tembam..Untuk masalah itu kami ada penyelesaiannya


anda hanya perlu sapukan Lavamud pada bahagian ber masalah...Insya Allah jika anda melakukannya dengan penuh konsisten dan sabar, anda akan dapat lihat hasilnya seawal 3 hari.

LAVAMUD Volcanic Clay dari Sidoarjo, Jawa Timur (juga dikenali sebagai Lumpur Sidoarjo mana lumpur adalah perkataan Indonesia untuk lumpur) adalah penyelesaian yang tulen dan semula jadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik.


LAVAMUD Volcanic Clay merupakan perubatan serbuk berasal dari pengeluaran abu gunung berapi. Ia adalah salah satu ejen detoksifikasi yang paling berkesan secara semula jadi terdapat kandungan lebih daripada 70 mineral untuk membantu menyahtoksik badan anda, mengetatkan tisu longgar, mengurangkan
selulit dan boleh menyebabkan mengurangkan lemak melalui inci yang luar biasa dan berkekalan.


LAVAMUD Volcanic Clay - Mineral tanah liat membersihkan dan membersihkan badan daripada toksin yang disimpan di antara sel-sel lemak, menyebabkan badan berasa tegang, licin dan lembut seperti sutera.

LAVAMUD Volcanic Clay terdiri terutamanya daripada aliran lumpur gunung berapi yang meningkatkan badan aktiviti metabolik 60 kali lebih. Ia mempunyai Lapisan-lapisan lumpur secara semula jadi yang berbeza antara satu sama lain semasa pemprosesan kerana komposisinya daripada pelbagai lapisan lumpur gunung berapi.


Proses Lavamud Membakar Lemak Beku Dan Melicinkan Kulit. 
 • Peringkat pertama - Pengalaman melicinkan kulit dan kulit kelihatan berseri semasa peningkatan aktiviti sel-sel lemak.
 • Peringkat kedua - Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.
 • Peringkat Ketiga - Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan kulit sentiasa muda serta cerah. 
 • Keempat dan Peringkat Akhir - Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan  di lengan, paha dan pinggang, menghasilkn potongan badan yang baru dan menarik.CARA2 MENGGUNAKAN LAVAMUD : 
 1. Buka bungkusan dan scoop hanya 1 sudu. Gunakan sudu yang di sediakan dan masukkan ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu mengandungi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.
 2. Masukkan air suam sedikit demi sedikit dan kacau hingga larut sepenuhnya.
 3. Perlahan-lahan sapukan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut atau pisau plastik yang tersedia ke kawasan sasaran.
 4. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.
 5. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.NOTA PENTING: 
 1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di bahagian leher.
 2. Simpan lebihan campuran Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.
 3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.
 4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan. Basuh segera!!.
 5. Jangan disapu pada luka terbuka.
 6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


LANGKAH BERJAGA-JAGA:
 • Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay selepas latihan atau pancuran air panas untuk mengelakkan kulit melecur.
 • Ia adalah perkara biasa jika kulit menjadi merah atau panas kerana ia adalah kesan tindak balas haba. Kulit akan pulih selepas 2 jam.
 • Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa, sapu losyen badan untuk menghilangkan kesan kemerahan atau untuk meredakan kepanasan/kemerahan kulit.
 • Jangan gunakan setiap hari. Adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
 • Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi. JANGAN cuba untuk menahan panas. 


* Ambil perhatian!! setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza *Pada 10 minit, proses pembakaran lemak bermula. Pada 15 minit seterusnya, tisu lemak  larut secara beransur-ansur. Jumlah besar akan keluar daripada kumpulan lemak, menghasilkan kelangsingan! Ia hanya memerlukan 45 minit setiap hari untuk kurang 5kgs dalam seminggu! Diminati dan diuji 98% berhasil daripada kadar kejayaan pelangsingan di seluruh dunia !LAVAMUD Volcanic Clay adalah hadiah berharga dari alam semula jadi. Ia mempunyai keupayaan semula jadi untuk Membakar, Menghalang dan Menyerap kedalam lemak badan dengan kaedah yang paling selamat untuk detox lemak dengan keputusan yang optimum serta tidak melibatkan latihan yang bertenaga.

KANDUNGAN : 500G

HARGA JUALAN 
RM60 S/M   -    RM65 S/S 

TEMPAHAN : SMS/ WHATSAPP 011 18642642

Kita jenguk lagi testimoni pengguna yang berjaya, apa kata mereka??


Tentu Selamat, Berkesan Sama sekali. Slim semasa anda berdiri, duduk atau ketika berbaring ! Ia mengandungi sejumlah besar tenaga aktif. Setiap sapuan, ia akan berubah tenaga ke dalam sel-sel badan kita, membolehkan pembakaran lemak memasuki melalui lapisan kulit.

KANDUNGAN : 500G

HARGA JUALAN 
RM60 S/M   -    RM65 S/S 

TEMPAHAN : SMS/ WHATSAPP 011 18642642:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again