Call : 0111-8642642

.

Sunday, 11 October 2015

Butae Compact Powder

Ingin kelihatan cantik seperti wanita-wanita Siam?
Inilah rahsianya, Butae Compact Powder. Bedak terbaik untuk menutupi cela dan senang untuk dibawa kemana-mana. Tidak perlu belanja mahal dengan Bedak Butae dan hasilnya sehebat bedak MAC.


Ramai mak andam menggunakan bedak ini untuk makeup pengantin. Butae Compact Powder ini sangat terkenal di Thailand dan digunakan oleh model – model iklan disana. Butae Compact Powder bukan sahaja murah, tetapi sangat berkesan menyerap minyak pada muka serta memberi kesan glowing pada wajah secara natural disamping menutup segala cela pada wajah.
 3 PILIHAN WARNA BUTAE COMPACT POWDER : 
01 – Pale Natural (untuk kulit cerah) 
02 – Soft Beige (untuk kulit sawo matang) 
03 – Golden Brown (untuk kulit gelap)

Dengan Butae Compact Powder memang dan ternyata berkesan dapat mengurangkan minyak pada wajah, anda tidak perlu touch up berulang kali, dan sangat sesuai untuk kegunaan harian, termasuk makeup untuk photoshoot, event atau makeup pengantin.


KELEBIHAN BUTAE COMPACT POWDER:
- double formulation utk oily skin
- seusai utk semua kulit terutama kulit berminyak
- menjadikan wajah lebih gebu
- menjadikan mekap tahan lebih lama
- digunakan oleh mak andam professional
- kulit nampak matte & gebu
- terdapat 3 pilihan warna





MOST WANTED OIL CONTROL PRODUCT.

semua mak andam gila kan powder ni sekarang... dari pagi sampai malam pun muka tak keluar minyak... 

ehhh ye ke??? kan murah jer???? 
yeeess..memeng die sangat2 murah tapi hasilnya setanding bedak yang beratus2 harganya..siapa yg pernah cuba confirm akan beli 3, 4..


Serious tahan lama bila pakai and specialnya dapat control minyak berlebihan di muka . Tak bercapuk , tak berminyak, nampak glowing. Memang lawa sangat kulit muka ni . Apply dari pagi sampai Petang, memamg takkan keluar minyak di muka. Tak payah Pakai bedak mahal2 ratus2 nak control oily.
Ada 3 pilihan kaler - 
01 – Pale Natural (untuk kulit cerah) 
02 – Soft Beige (untuk kulit sawo matang) 
03 – Golden Brown (untuk kulit gelap)

Harga : RM15 (SM), RM20 (SS)

For order whatsapp
ummimasny : 01118642642
ig : my_prettyroom
fb page : mypretty room
blog : prettyartroom.blogspot.com


#bedak #bedakbutaemurahgila #bedakbutaemalaysia #bedakbutae #bedakbutaemurah #bedakbutaeoriginal #bedakbutaeori#butaemurah #butaefacepowder #butae #butaemalaysia #butaesuperoilcontrol #butaepowdermurah #butae' #butaepowder_official #butaepowderoriginal #butaepowdermurah #butaepowdermalaysia #butaepowderborong #butaepowdermurahmalaysia

:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again