Call : 0111-8642642

.

Friday, 18 September 2015

NYX Soft Matte Lip Cream

NYX Soft Matte Lip Cream

Kalau cuba NYX Soft Matte Lip Cream, korang akan jatuh cinta. For sure tak pandang dah lipstick dan lip tint lain tu.



 Applicator dalamnya berbentuk daun dengan 180' fleksibiliti. Mudah untuk digunakan dan disesuaikan dengan bentuk bibir yang kecil di hujungnya. Applicator yang lembut dan tidak comot bila di gunakan dan tak perlu ambil masa lama untuk apply di bibir. Sekali sapu je dia macam meresap di bibir.



Paling best sebab bau dia wangi, tak melekit dan tak mudah melekat pada gelas bila minum. Soft Matte Lip Cream tak kan buat bibir korang kering tapi akan memberikan kesan dry pada bibir. Kalau dah camtu of courselah long lasting. Cuma lepas makan yang heavy tu kena touch up sikit la bagi kemas kan sebab dah lap mulut kan. Nak solat pun mudah je nak hilangkan pun.

Bila aplikasi kat bibir pun rasa lembut je. Nama nya pun soft matte lip cream memanglah lembut kan. Warna nampak garang warnanya tapi still lagi soft sebab bukan jenis shining gitu.


Banyak pilihan warna yang available untuk dipihin mengikut citarasa uols. For sure, saya gerenti memang tak rugi lah!! Berhabis untuk something yang cukup berbaloi, tuk tampil yakin dan anggun :)

Sekarang trend gegirl pakai lipstick matte sebab kurang shining dan long lasting. Maksudnya dari pagi sampai malam pun still bertahan. Tekstur lip cream ni lebih pekat berbanding lip gloss biasa. 












Lipstik ni memang hot skang, memang hot selling, restock kejab je habis. Tahan lama dan jimat pulak tu, secalitnye boleh kekal sehari, tp klu na solat kenalah bersihkan dulu ye.


RM14/pcs only
kalau beli banyak dapatkan jimat postage rm6 (semenanjung) 
Na order wasap terus 011 1864 2642

:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again