Call : 0111-8642642

.

Thursday, 23 July 2015

MN Kiss Proof Lipstick

MN KISS PROOF LIPSTICK TERMURAH !!
Assalamualaikum & salam sejahtera :)

Hai kesayangan semua..admin dah restock lipstick yang tengah hot selling sekarang nie..

KOLEKSI RAMBANG MATA
WOW CANTIK + SEKSI + FRESH + MEMUKAU..
LIPSTIK KISS PROOF CODE 3 SO GOJESSS, YANG MURAH2 JER, RUGI XGRAB

.
Jom singgah sini, koleksi kaler yang pasti rambang mata byk kaler menarik untuk dipilih.

MN KISS PROOF LIPSTICK

MN KISS PROOF LIPSTICK
berat: 15gram

KELEBIHAN MN KISS PROOF LIPSTICK:

- terdapat lebih dari 19 jenis warna pilihan jenis matte
- warna tahan lama 24 jam.
- waterproof dan perlu ditanggalkan menggunakan penanggal make up atau make up remover


CARA PENGGUNAAN MN KISS PROOF LIPSTICK:

- sapukan warna pada bibir dengan teliti dan kemas dengan menggunakan jari atau terus dari bekas gincu
- untuk kesan yang lebih seksi dan segar, gunakan pengilat bibir atau lipgloss.
- jika gincu semakin pendek, anda boleh menggunakan pengasah pensel yang dikhaskan untuk pensel kosmetik.






Jealous tengok bibir seksi segar macam ni ???
Bosan ?? Jemu tengok bibir asyik kusam ??



"Sukanya pakai lipstik ni, kaler terang dan pekat, melekat kemas kat bibir, muka nampak fresh jer sepanjang hari, lipstik pon kekal lama, senang, tak payah na letak selalu.. na pakai pon senang, xde nmpk berkilat so xde la menjojol kat pandangan" 




HARGA SPECIAL KAMI:
Rm8 sahaja
Poslaju rm6(sm) rm10(ss)


For order:
011-18642642
(sms/whatsapp)

ALL COLOR AVAILABLE!!


:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again