Call : 0111-8642642

.

Monday, 2 March 2015

SYMA Beauty Skincare

Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Serlahkan Keserian Wajah anda dengan SYMA BEAUTY SKINCARE!!
Memang tak menyesal punya!


SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)
RM65 (SM ) / RM70 (SS)

Syma Beauty Soap adalah sabun yang dikhususkan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, parut, berpori dan sebagainya. Syma Beauty Soap dapat mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya.

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE

Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan jeragat
Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
Mencerahkan kulit wajah
Menghilangkan blackhead dan whitehead
Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
Mengurangkan pigmentasi 
Mengawal masalah jeragat
Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih


 Kalau nak tau syima (Pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. 
Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare ni.
Orang kelantan mek syima. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri.
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima.
Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai.


SYMA BEAUTY SKINCARE telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!

FUNGSI SYMA BEAUTY SOAP

Meneutralkan PH kulit
Mengatasi masalah kulit berminyak
Memberi kesegaran kulit wajah
Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing)
Melembapkan kulit 
Tidak akan menghakis permukaan kulit

Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn
  
CARA PENGGUNAAN SYMA BEAUTY SOAP

Dengan menggunakan air, basahkan sabun sehingga berbuih
Urut dan cuci muka dengan perlahan-lahan
Elakkan daripada terkena bahagian mata
Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air bersih
Kulit akan terasa lembut, bersih dan segar
Gunakan setiap hari 2 kali sehari pada siang dan malam sebelum menggunakan krim siang dan krim malam

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA BEAUTY SOAP

Cocos Nucifera (Coconut)
Oil
Glycerin
Gluthathione
Momordica Charantia Fruit Extract
Fragrance
Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.

FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35 
Mampu menghilangkan kekusaman muka
Mencerah dengan sekata
Melicinkan permukaan kulit
Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35

Pearl Powder
L-Gluthathione Powder
Isononyl Isononanoate
Mineral Oil
Titanium Dioxide
Beeswax
Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri. Kulit wajah akan lebih terpelihara, awet muda, gebu dan berseri.

FUNGSI SYMA NIGHT CREAM

Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas

Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan

CARA PENGGUNAAN SYMA NIGHT CREAM

Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Syma Beauty Soap
Calitkan sedikit di dahi, pipi, hidung dan dagu
Oleskan secara perlahan-lahan keseluruhan kulit wajah sehingga krim benar-benar menyerap
Tepukan kulit wajah perlahan-lahan menggunakan jari
Ini dapat membantu perjalanan darah di dalam kulit supaya lancar
Krim ini adalah untuk penggunaan pada waktu malam sebelum tidur
Tidak sesuai digunakan pada waktu siang

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA NIGHT CREAM

Deionised Water
Cetyl Alcohol
Cetearyl Alcohol
Glyceryl Stearate
Mineral Oil
Isopropyl Palmitate
Licorice Extract
Mulbery Extract
Aloevera Extract
Arbutin
Gluthathione
Germall Plus
Sodium PCA

Mereka berpuas hati dengan SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)





Cantik tak kulit sis ni..ni lah hasil penggunaan symabeautyskincare. Dalam masa 3 hari jerawat semakin mengecut dan kulit semakin halus dan gebu.. Kan dah ckp symabeauty mmg power..kalau tak percaya kena la cuba dulu..bkn sekadar murah,berkesan pulak tu..tak payah bazirkan duit produk mahal mahal..jom bertukar kpd symabeautyskincare dan jomjadicantik dgn syma beauty dan dapatkan kulit muka idaman semua wanita symabeautyskincare


RM65 shj kita bagi free pos pulok.. 
Whatsapp 01118642642 for order



:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again