Call : 0111-8642642

.

Wednesday, 21 August 2013

GlutaKing Advance

Apakah Kelebihan Glutaking atau dikenali sebagai GK?
Formulasi GlutaKing dihasilkan dengan menggabungkan elemen-elemen terbaik untuk menyokong pembentukan kulit yang sihat terutamanya untuk wanita asia. Gabungan ini merupakan yang paling ideal bukan sahaja untuk kesihatan kulit bahkan juga untuk kesihatan dalaman badan amnya.

Glutaking - Untuk Kulit Cantik, Pudarkan Parut, Freckles/Jeragat


Kenapa Glutaking Pilihan Terbaik?
+ Kerana ada 6 BAHAN AKTIF yang TERBAIK
+ Kerana didatangi dalam bentuk softgel yang MUDAH LARUT
+ Kerana bertahan utk kegunaan 2 BULAN
+ Kerana 100% tanpa pengawet dan pewarna tiruan
+ Kerana Nilai Hebat GK pada harga yang berpatutan


Ramai orang pada hari ni yang nak tampil dengan kulit yang lebih cantik dan sihat. Namun malangnya cara hidup serta pemakanan kita pada hari ni banyak menyumbang kepada penghasilan sisa makanan dan toksik dalam badan yang akhirnya menyebabkan kita menghadapi masalah seperti jerawat, jeragat, hormon tidak teratur, kulit menjadi kusam, badan cepat lesu, sukar tidur malam dan bermacam lagi masalah.

Secara umumnya, rata-rata masalah yang sering dihadapi adalah kulit kusam serta kulit wajah yang berjerawat bukan? So, apa kata para pengguna produk Glutaking?Bahan Aktif Tambahan dalam Glutaking Advance -
Ekstrak Buah Acai Berry - Ia merupakan adalah buah nombor 1 dalam kategori 'Superfruit'. Selain sebagai buah anti oksidan terunggul, Acai berry juga memiliki sifat gizi dan secara alami kaya: 
1) Lemak Omega (jenis yang baik, tidak seperti lemak yang ditemui dalam makanan segera). 2) Asid amino. 3) Elektrolit.
4) Protein.
5) Vitamin A, B1 dan E.
6) Anthocyanin 

Apakah perbezaan antara Glutaking dan Glutaking Advance?

Glutaking Advance adalah penambahbaikan dari GlutaKing asal yang mana terdapat penambahan formula dari pakar RND ternama dan menghasilkan produk supplemen yang lebih bagus, lebih berkesan dan pantas. Formulasi asal adalah dari USA dan diolah oleh pakar RND tempatan di kilang tempatan yang bertaraf GMP KKM.

Adakah GlutaKing Advance sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur?

Glutaking advance merupakan suplemen kecantikan dan juga sebagai makanan tambahan untuk anti penuaan, pencerahan kulit. Kedua-duanya adalah sesuai untuk orang dewasa , tanpa mengira usia , jantina dan jenis kulit.

Siapakah orang-orang yang tidak sesuai untuk mengambil Glutaking Advance?
Mereka yang alah kepada mana-mana ramuan dalam Glutaking advance . Tidak digalakkan juga diambil oleh mereka yang mempunyai apa-apa penyakit yang serius dan / atau di bawah ubat perlu mendapat nasihat doktor sebelum digunakan.

Berapa lama saya boleh melihat hasilnya ?
Formulasi tambahan di dalam GlutaKing Advance menjadikan produk ini lebih cepat bertindak. Kadar serapan sehingga 99.9% melalui kapsul tumbuhan dapat membantu menyuburkan dan pemulihan sel-sel kulit unggul. Faedah-faedah yang boleh dilihat dalam sepantas5-10 hari pengambilan harian bagi kebanyakan orang.

Tetapi, jangkamasa tindak balas individu dan tahap kerosakan kulit yang berbeza , ada yang mungkin mengambil masa yang lama untuk melihat dan merasakan keputusan.

Adakah ia benar-benar memutihkan kulit ?
Glutaking Advance dihasilkan melalui teknologi Prestasi Tri- Tindakan Teknologi micro yang mana ia amat berkesan untuk mengukuhkan kolagen dalam badan , penghidratan sel-sel kulit yang sangat mendalam dan perlindungan antioksidan yang maksimum untuk kulit anda. Anda boleh melihat keputusan seawal 5-10 hari selepas penggunaan. Walaubagaimana pun, struktur kulit yang unik untuk setiap individu , ada yang mungkin mengambil masa yang lama untuk melihat hasilnya. bergantung kepada jenis kulit dan gaya hidup pengguna.

Berapa kerap saya perlu menggunakan Glutaking Advance ?
Glutaking advance adalah rumusan lengkap untuk kecantikan harian anda. Untuk hasil yang terbaik , seseorang itu perlu menggunakan dua kali sehari.

Adakah Glutaking advance merupakan produk yang selamat untuk digunakan setiap hari?
Dengan formula yang berasaskan kepada sains dan sumber alam, produk adalah selamat untuk digunakan setiap hari. Pakar RnD terpilih telah menjalani kajian dan terdapat kebaikan yang terbukti berkesan , disokong oleh ujian dari Pusat Racun Negara. Produk ini mematuhi piawaian oleh Biro Makanan dan Dadah ( BFAD ), Produk juga dihasilkan di kilang bumiputera tempatan yang mempunya status HALAL Jakim.

Adakah kesan pemutihan kekal kekal?
Glutaking advance membantutkan pengeluaran melanin dan pemindahan ke permukaan kulit. Jika penjagaan secara teratur dan teliti , kesan pemutihan akan dikekalkan. Dan yang paling penting ialah mengelakkan diri dari terdedah kepada terik cahaya matahari kerana ini menyebabkan pertumbuhan melanin terbina.

Apakah yang akan berlaku sekiranya saya berhenti menggunakan produk ini?
Matahari mencetuskan pembentukan melanin. Dengan pendedahan yang kerap di bawah matahari (semasa perjalanan, berjalan, dll), melanin akan terbina menyebabkan kulit gelap. Ini adalah mengapa ia adalah penting untuk mengekalkan kesan pemutihan dengan penggunaan berterusan , mengelakkan pendedahan cahaya matahari dan menggunakan pelindung matahari (SPF).

Bolehkah wanita yang hamil menggunakan Glutaking Advance ?

Tidak, kami tidak mengesyorkan wanita yang hamil untuk menggunakan mana-mana produk pemutihan.

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan dalam menggunakan produk-produk ini ?
Jika Glutaking advance digunakan seperti yang diarahkan, tidak ada kesan sampingan.

Adakah masalah sekiranya untuk didedahkan di bawah matahari sekali saya menggunakan Glutaking advance ?

Ia tidak menjadikan anda kebal daripada sinaran berbahaya daripada matahari. Penjagaan kulit yang betul dan penyelenggaraan perlu sentiasa diperhatikan. Jika pendedahan cahaya matahari yang tidak dapat dielakkan , ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan Losyen atau perlindungan UV yang mengandungi SPF yang sesuai.

Cara pengambilan mudah sahaja - 1-2 kali sehari, 1 biji setiap kali makan. 

** Bukan hanya untuk wanita malah lelaki pun boleh ambil. Wanita yang datang haid dibolehkan ambil kecuali untuk wanita mengandung dilarang sama sekali! **

Harga Promosi : rm130 (sm), rm135 (ss)
(With Limited Free gifts)

Na Order : 
0111-8642642 
(sms/whatsapp/wechat)


:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again