Call : 0111-8642642

.

Thursday, 8 August 2013

Perla Coffee

“FORMULA YANG LENGKAP… diperkaya dengan serbuk mutiara, glutathione, collegen, vitamin C, kalsium, kopi arabika, krimmer bukan tenusu, habbatusauda, tomato dan betik, yang membantu menyerlahkan kecantikkan disamping mengekalkan kesihatan”

100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN!!
JENAMA YG SEMAKIN HOT!!
SEMESTINYA HARGA BERPATUTAN!! 


Nak Cantik dgn amalkan Coffee?? 
Cerah , Gebu, Glowing, Bebas Jerawat, Bebas Jeragat!!! Boleh Tukar Coffee Anda dgn Perla Coffee..

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee.


Antara kebaikan Perla Coffee :
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee :
Serbuk Mutiara,
Glutathione  
Asid Hyaluronik
  

★ Serbuk Mutiara 
 MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

★ Glutathione 
 GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

★ Asid Hyaluronik 
 ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.


Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee.
Cara pengambilan :
1. Masukkan 1 sachet Perla Coffee ke dalam 150ml secawan air panas atau suam.
2. Kacau dan sedia diminum
3. Maksimum pengambilan 2 sachet sehari
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan pantas.

“RASA YANG SEDAP…. Bagi penggemar coffee, Perla Coffee adalah minuman yang harus diamalkan kerana disamping rasanya sedap untuk diminum, ia juga membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikkan dan kesihatan dalam satu masa”

Harga : RM55(SM), RM60(SS)
Include postage

whatapps/sms/wechat tuk order
0111-8642642


:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again