Call : 0111-8642642

.

Saturday, 21 September 2013

Royal Slim Lishou Magic

MASIH KEKAL DI CARTA SEBAGAI PRODUK HOT DGN KUASA MEMBAKAR LEMAK DEGIL <3

PRODUCT ROYAL SLIM lishuo MAGIC, adalah gabungan lishuo sekarang yg berbentuk kapsul, ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, yg terbaru dalam bentuk sachet

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara.

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Royal Slim Lishuo Magic ~ Lebih Dikenali Sebagai Produk Enot!!

Kak Enot (SELEBRITI MALAYSIA) kita baru je masuk TV3 dalam rancangan Wanita Hari Ini tghari semalam (23/07/2013). Enot loss 20KG HANYA 15 HARI JE..
ROYAL SLIM LISHOU MAGIC ni memang btl2 magik.

Enot Berjaya Turunkan Berat 25 Kg RSLM

Produk TERBARU dan TERLARIS di pasaran !! ROYAL SLIM Lishuo MAGIC !! Produk yang boleh bagi anda KURUS+GEBU+AWET MUDA....3 in 1....sapa tak nak kan... :)

Product Yang sudah mula menggegar pasaran sejak telah melihat kesan yang positif pada ENOT.

Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic :

1. menjadi kenyang 8 jam

2. pengambilan yng teratur

3. hari pertama berat dah turun

4. membuang toksin

5. melicinkan kulit

6. membaiki hormon

7. mengecutkan jerawat

8. memudarkan jeragat

9. memutihkan kulit

10. baik untuk orng kencing manis

11. sesuai untuk ada darah tinggi

  • Ia slimming product. 1 sachet dicampurkan dengan 200-250ml air. Air sejuk pun boleh. 
  • Rasa sedap air jus epal macam kat kedai tu.
  • Ia ada campuran collagen,so anda perlu berhenti dari mengambil minuman bercaffien.
  • Tanpa diet, tanpa cirit-birit.


CARA PENYEDIAAN MINUM :


1.campur dgn air biasa 200ml

2.shake-shake sehingga menjadi larutan sebati

3.ambik sebelum sarapan ( 1 hari sekali )

4.minum 3 liter air sehari



** Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu **



Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM?
Menjadi kenyang selama 8 jam
Menjadikan waktu makan lebih teratur
Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
Membuang toxin dlm badan 
Mencantikkan struktur kulit
Memperbaiki hormon
Mengecutkan jerawat
Memudarkan jeragat
Memutihkan kulit
Mengandungi COLLAGEN
Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
Sesuai utk Lelaki & Wanita
KKM Approval

1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi... macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan tu. then baru boleh start lemak2 gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat.

Ni la pengasas produk!!
Duk citer-citer je, jom kita tengok testimoni dari pengasas sendiri baru puas hati kan. Dari 105 kg ke 54 kg!! Memang hebatkan kesannya, badan dah slim camni, rasa cam lebih yakin diri kan....takde la lagi kata2 yang tak sedap didengar tu dan yang penting, pasti ada yang memuji...syok tu!!


Lagi-lagi testimoni
Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara.  Produk yang boleh bagi anda KURUS+GEBU+AWET MUDA (3 in 1)








JOM DAPATKAN PRODUK TERBAEKKK....rahsia ENOT semakin langsing !!!!



Senarai Harga:
1 kotak RM95, 
2 kotak RM170,


★ LIMITED OFFER 
free shaker, free poslaju
(Sekotak ada 20 sachet tuk 20hari)

Ingin menyahut cabaran "LOST 20kg dalam 15 Hari ???"
PM/Whatsapps/SMS : 0111-8642642






:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again