Call : 0111-8642642

.

Tuesday, 2 July 2013

Radiglow

RADIGLOW
SUPPLEMENT UNTUK KULIT CERAH TANPA CELA 

Kekal cantik dan berseri dengan ‘RADIGLOW’. Kulit nampak muda, cerah dan gebu dari luar dan dalam. Kesan terasa seawal 7 hari, mempunyai kelulusan kkm dan sesuai untuk semua peringkat usia dan semua jantina.
Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman. 
Didatangkan 2 botol RADIGLOW dalam kotak comel bersama FREE GIFT Dari Seri Udani. Nyata berbaloi2..


RM160.00 (SM), RM170(SS)
untuk 2 botol RADIGLOW 
(FREE POS Semenanjung Malaysia/Sbh&Srwk add RM10)
PM/SMS/Whatsapp : 0111-8642642. dapatkan harga terbaek
Cantik luaran dan cantik dalaman dengan RADIGLOW. 

Dengan setiap pembelian sekotak RADIGLOW, PERCUM
PROMOSI HEBAT RADIGLOW
didatangkan 2 botol RADIGLOW dalam kotak comel bersama FREE GIFT lagi uols, mmg meriah.

# Cantik dan Sihat dgn RADIGLOW # 0111-8642642
 https://www.facebook.com/prettyaddicts


PROMOSI HEBAT RADIGLOW ~ { FREEZE YOUR AGE } ~

Kenapa anda MESTI pilih RADIGLOW sebagai supplement tambahan anda??

  1. Jawapannya kerana RADIGLOW merupakan Produk Pertama yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 produk.
  2. Kandungan RADIGLOW terdiri daripada RAMUAN PREMIUM yang terpilih dari sumber-sumber berikut seperti ASTAXANTHIN L-Glutathione, Hydrolyzed Fish Collagen, Vitamin C dan juga Blackcurrant Extract. 
  3. Didatangi dalam bentuk bungkusan kotak yang Eksklusif mengandungi 2 botol RADIGLOW yang mudah untuk ditempatkan di rumah dan juga di bawa kemana sahaja seperti di dalam handbag bagi kaum wanita.
  4. Cara penggunaan yang sangat mudah. Berbentuk Tablet yang boleh dikunyah atau terus ditelan dengan rasa enak Blackcurrant/ Beri. Hanya perlukan 2 tablet Radiglow setiap pagi dan anda akan tampil sihat dan menawan dari hari ke hari.
RAMUAN TERDIRI DARI L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, ASTAXANTHIN, BLACKCURRANT EXTRACT, HYDROLYZED FISH COLLAGEN.


Kenapa Radiglow terbaik?

★ Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
★ Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
★ Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.
★ Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.
★ Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.
★ Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.



APA ITU ASTAXANTHIN?
Astaxanthin adalah penemuan anti oksida terbaru ahli-ahli sains pada abad ini. Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan tubuh manusia.

Astaxanthin ialah Pigmen Merah yang terjadi secara semulajadi dalam pelbagai Organisma hidup. Contohnya seperti Ikan Salmon, Udang dan Ketam.

KEBAIKAN ASTAXANTHIN....

  • Meningkatkan kualiti kulit. Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.
  • Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.
  • Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: vitamin E atau vitamin C, beta-karotena, lutein atau Pycnogenol.
  • Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan.
  • Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot, artritis dan tenis.
  • Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel, di dalam dan keluar.
  • Astaxathin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.
  • Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata
  • Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.
  • Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.
  • Merangsang sistem imuniti
  • Membantu mencegah serangan jantung
  • Membantu mencegah permulaan sel-sel kanser
  • Membantu mencegah Alzheimer dan Parkinson
  • Menormalkan tekanan darah
  • Melegakan masalah prostat
  • Memberikan ketahanan yang lebih baik untuk selsema
  • Mencegah dan mengurangkan kencing manis
  • Mencegah penyakit gusi
  • Meningkatkan kesihatan reproduktif
  • Melindungi semua bahagian sel-sel daripada kerosakan oksidatif
  • Makanan tambahan utama untuk kesihatan mata dan mencegah kebutaan,katarak
  • Degenerasi makular
  • Makular edema cystoid
  • Retinopati diabetik
  • Glaukoma dan lain-lain lagi
APAKAH ITU ECZEMA?  
Eczema adalah sejenis penyakit kulit yang disebabkan oleh sistem imun badan yang tidak normal (lemah) dan faktor genetik. Masalah ini kebiasaannya dihadapi oleh wanita dan kanak-kanak. Eczema boleh menyebabkan kegatalan pada kulit dan kulit mengelupas. Keadaan ini boleh menjadi bertambah teruk berikutan pengambilan makanan dimana pesakit mempunyai alahan (allergic) terhadap makanan tersebut. Selain itu, menyentuh bahan-bahan alahan dan perubahan suhu secara mendadak juga akan menyembabkan kegatalan pada kulit.


PUNCA PUNCA ECZEMA

Faktor-faktor Dalaman (Fizikal)
  1. Ahli keluarga yang mempunyai sejarah yang mengalami penyakit eczema, asma atau  allergi rhinitis.
  2. Perubahan emosi yang ketara seperti keresahan dan stres.
  3. Pemakanan dan minuman seperti alkohol, makanan tenusu, gandum, telur, makanan laut, pengawet dan pewarna makanan.
Faktor-faktor Luaran (Persekitaran)
  1. Bahan-bahan iritasi: Asap rokok, bahan-bahan kimia, cuaca yang terlalu panas dan lembap atau di sebaliknya.
  2. Alahan (Allergens): Sabun, syampu, serbuk bahan pencuci, kosmetik, kulat, debunga, haiwan peliharaan dan hama habuk rumah (house dust mites).
NOTE : Kanak-kanak yang beumur 10 tahun kebawah yang mengalami masalah eczema ini boleh mengamalkan RADIGLOW dgn melarutkan setengah tablet ke dalam air sebelum        diminum sekali setiap pagi.

KANDUNGAN UTAMA RADIGLOW :
~ Black Currant Extract
~ Hydrolysed Fish Collagen
~ VItamin C
~ Astaxanthin
~ L Glutathione



















Kelulusan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia

rahsia artis-artis malaysia kekal cantik berseri sepanjang masa

Uollsss...rahsia kecantikan pelakon terkenal yg putih gebu EMELDA kini dikongsi bersama anda. Inginkan kulit cerah, halus, licin dan gebu seperti selebriti?? Jom RADIGLOW!.. Beliau pun pengguna Produk TERBAIK RADIGLOW untuk kecantikan kulit.

Pelakon kacak slot Akasia TV3 TEDUHAN KASIH, Shah Iskandar yg tengah HOT tu pun mengamalkan pemakanan RADIGLOW uolss. Patut la cergas bertenaga je kat lokasi penggambaran. Bukan hanya utk wanita, Radiglow juga TERBAIK utk lelaki yg pentingkan kesihatan dan juga maintain awet muda. Uollss bila lagi?

 ''PELAKON FILEM WANITA TERBAIK'' Yana Samsudin pun pengguna tegar RADIGLOW uolss, patutlah maintain awet muda je. Cerah, gebu dan glowing je kulit dia kannn.. Jom RADIGLOW uolls! Beliau kini lebih cergas dan bertenaga utk ke lokasi shooting dan sambil maintain kulit yang gebu, cerah dan awet muda. 

Dapatkan Radiglow Skrg dgn Free Gift "Skin Regenerative Green Mask"
Berbaloi-baloi, bertambah seri lah lagi raya kak ton kan?

RM155.00 (SM), RM160(SS)
untuk 2 botol RADIGLOW 
PM/SMS/Whatsapp : 0111-8642642. dapatkan harga terbaek
Cantik luaran dan cantik dalaman dengan RADIGLOW. 

PROMOSI HEBAT RADIGLOW
didatangkan 2 botol RADIGLOW dalam kotak comel bersama FREE GIFT lagi uols, mmg meriah..

# Cantik dan Sihat dgn RADIGLOW # 0111-8642642
 https://www.facebook.com/prettyaddicts


PROMOSI HEBAT RADIGLOW ~ { FREEZE YOUR AGE } ~






Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman.
RAMUAN TERDIRI DARI L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, ASTAXANTHIN, BLACKCURRANT EXTRACT, HYDROLYZED FISH COLLAGEN.

rahsia artis-artis malaysia kekal cantik berseri sepanjang masa
Apa kata mereka? " kesan luar jangka dengan RADIGLOW"
1) kulit lembut n lembab bagai berlosyen
2) kulit cerah sekata
3) jerawat kering dalam 2minggu
4) parut2 di muka dan badan pun boleh pudar

Da tengokkan, so na order : SMS/Whatsapp/pm skang : 0111-8642642. Tak sabar tgk hasil kan? bertindaklah sekarang sebelum terlambat. Wah, terampil dengan lebih yakin di hari raya nanti.

2 comments: