Call : 0111-8642642

.

Friday, 13 September 2013

Aura Slim Shape & Slimming Gel

AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.
Aura Slim Shake adalah program berkonsepkan pelangsingan terkini dari Korea dengan aplikasi teknologi nano. Ia diformulasikan untuk membantu anda mengurangkan berat badan secara sihat dengan pengambilan secara konsisten. 





All in one formula: 4 in 1 slimming concepts – detox, burn, slim & shape 
  • Weight control system 
  • 100% natural ingredients 
  • Clinically proven advanced formula 
  • Konsep pelansingan terkini dari korea dengan aplikasi teknologi nano 
  • Change your body change your life! 

Program ini berfungsi dengan mengawal jumlah karbohidrat yang kita makan seperti gula, roti, pasta, nasi, kentang, tepung gandum dan sebagainya yang digunakan oleh badan untuk mengekalkan tahap keseimbangan sumber tenaga utama. 

Hampir semua orang mempunyai keperluan kalori yang berbeza setiap hari, atau dalam erti kata lain, keperluan jumlah tenaga yang berbeza dalam badan untuk tujuan pembakaran lemak setiap hari. Ini adalah ditentukan oleh banyak faktor seperti umur, jantina, jenis badan, status kesihatan dan tahap aktiviti fizikal. 
  
Aura Slim Shake dihasilkan dengan gabungan buah-buahan segar yang mempunyai khasiat yang baik untuk mengawal berat badan. Gabungan enzim dan vitamin yang tinggi yang terdapat dalam kandungan Aura Slim dapat mempercepatkan pembakaran lemak dan menyumbang kepada pembentukan serat di dalam tubuh. Apabila seseorang kekurangan serat ia meningkatkan risiko untuk penyakit seperti buasir, sembelit, obesiti, kencing manis, penyakit chrohn dan diverticulitis.


Prebiotik fiber boleh membantu mengurangkan lemak dalam darah, penyerapan mineral terutamanya magnesium, kalsium dan zat besi. Ia juga mengekalkan tahap kolestrol yang rendah, mengurangkan toksin dan sebagainya. Penyelesaiannya dengan Aura Slim Shake anda mampu untuk mengecapi berat badan ideal yang diingini hari ini. Diet yang seimbang membantu mengekal tubuh badan yang diidamkan. Amalan pemakanan terbaik untuk kesan efektif dan selamat.

AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.

Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam 120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.

Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber yang terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan lemak di dalam darah dan melawaskan proses pembuangan toxin di dalam badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah. Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.


♥ DETOX ♥ BURN ♥ SLIM ♥ SHAPE 
Jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. auraslim ni, rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.

1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."
Baru lah diet uollsss berkesan!

4. Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.


Konsep pelangsingan terkini dari korea dengan aplikasi teknologi Nano. Alternatif terbaik untuk mengawal dan menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar.

BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -

1 - 7 HARI 
  • memudahkan pelawasan bahan kumuhan 
  • detoxifikasi pembuangan toksin 
  • meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI 
  • Pembuangan air besar yg konsisten 
  • Kesegaran & tahap tenaga bertambah 
  • Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS 
  • sistem penghadaman lebih baik 
  • badan sihat & ketahanan lebih baik 
  • berat badan menurun berperingkat 
  • perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan

CARA PENGAMBILAN : 
Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan

RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan

Note : 
If ambil aurawhite blh ke ambil auraslim ?? 
Boleh.....tp sebaiknya mulakan dgn auraslim dahulu, dan 1 jam kemudian boleh ambik aurawhite 

Ingredient :-
Vegetable concentrate l - cartnitine , maquiberry , cranberry , rasberry , strawberry , fruit fibre , kiwi african manga , garcinia cambogia, orange , inulin,pineapple,grapeseed

Utk hasil yg lebih baik gunakan bersama dgn auraslim icycool shaping gel ..satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman & sejuk digunakan.

Wajib perbanyakkan minum air kosong & buah buahan

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING!!

Harga AURASLIM SHAKE
RM150 SM / RM160 SS (Free Postage)
+ 5 FREE GIFTS 
1 pcs SHAKER 
2 PCS SHESEIDO MASK
1 PCS SLIMMING SOAP USA
1 PCS PERFUME 5ML



~AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL~
PACKAGING  YANG AWESOME, KESAN YANG MENAKJUBKAN, GUANRATEED ANDA SGT2 SELESA MEMAKAI NYA


 5x lifting system
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. apa tu lifting system? lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.
 Fruity scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? memang xcool! hehe. setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? tapi yg ni bau buah buahan! memang rasa natural gila! *eksited
 Mengandungi vitamin a/c/e, collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? first sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! best tak best tak? selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. vit b ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!
 Provitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. 
Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt meguntungkan! Provitamin B5
digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, provitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru! WHOAAAAA

 Membakar lemak dengan kaedah thermo aisApo eii thermo ais ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead of burning your skin! dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu menyerap lebih banyak oksigen. bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit akan jadi lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. melekit ke tak? mestilah xmelekit syggg. lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperlu nk skrub2 dah. bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut, jadi nk KURUS BUKAN LAGI MUSTAHIL!

FUNGSI UTAMA :
+ Membantu menganjalkan & menghaluskan kulit
+ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais
+ Menurunkan berat badan
+ Membekalkan oksigen kepada kulit
+ Mengurangkan selulit
+ Membantu masalah rekahan di tumit kaki
+ Mengempiskan perut+ Haruman buah-buahan segar yang memukau
+ Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh
+ Mengurangkan stretch mark
+ Tidak melekit & lebih selesa
+ Menghilangkan sel-sel kulit mati
+ Kesegaran terasa pada setiap sapuan
+ Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5
+ Membentuk tubuh badan ideal
+ Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif
+ Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.
+ Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh
+ Efektif untuk mereka yang dalam pantang

Harga AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL
RM70 SM / RM75 SS (Free Postage)


" SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN SKRG,KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER COMPANY YG SAMA...LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA .."


DETOX - BURN - SLIM - SHAPE
COMBO AURA SLIM SHAKE + AURASLIM ICY COOL LOTION
Harga Combo :
COMBO AURA SLIM SHAKE + AURASLIM ICY COOL LOTION
RM200 SM / RM210 SS
[+] Free poslaju

[+] Free Shaker

[+] Free 1 pcs waist trimmer 

[+] Free 1 pcs Sabun Slimming 

[+] Free 1 pcs Eye Liner 


Jangan tunggu hingga stok habis, 
Order skang Whatsapp/SMS saya : 0111-8642642, 
grab all the free gifts


:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again