Call : 0111-8642642

.

Wednesday, 31 July 2013

SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA

PRODUK KECANTIKAN PAYUDARA YANG PALING BERKESAN!! 



Campuran Pueraria Mirifica dan Vitamin C meningkatkan penyerapan Pueraria Mirifica ke dalam badan sebanyak 10 KALI GANDA! Cubalah dan bandingkan keberkesanannya! 

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg (extra 22,000mg). Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain! ~ Halal & 100% bahan semulajadi ~


10 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.

7- Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.

8- Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.

9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

10- Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.

Jangan mengeluh, jalan sentiasa ada PM/SMS/Whatsapp : 0111-864 2642

Harga Promosi:
RM120 (SM), RM130 (SS)
Free Sabun Firming Breast USA
Free postage
Selagi stok masih ada (Limited time promo)

Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  1. Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
  2. 6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
  3. Vitamin C
  4. Glutathione 
  5. Campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract.
  • membesarkan payudara yang kecil dan leper.
  • memejal dan menegangkan payudara kendur.
  • mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
  • membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
  • mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
  • menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
  • mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
  • melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
  • Awet muda kerana Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.

Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
  • mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
  • Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
  • memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
  • menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
  • memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja
Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica 
  • melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
  • mempengaruhi  antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
  • Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
  • Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
  • Kulit menjadi kenyal dan anjal.
  • Memelihara kesihatan rambut & kuku.

10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN TERBAIK ??

1- Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !! Hanya RM120 (tidak terdapat dimana-mana tawaran harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.


CARA MAKAN SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA:
  • Boleh campur dalam minuman kegemaran kecuali teh atau kopi. Secret Bust Up juga boleh dibancuh dalam air suam dan air susu.
  • Sehari 1 sachet dan diambil pada waktu malam sebelum tidur semasa perut kosong untuk penyerapan sepenuhnya dalam badan.
  • Cara yang terbaik, mula makan produk ini pada hari pertama datang haid dan diteruskan makan secara konsisten sekali sehari sehingga 30hari untuk dapat hasil yang terbaik.
  • Diwajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.

TIPS BERJIMAT dengan SECRET BUST UP 
buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih. Amalkan dgn pengambilan dua sudu sehari 



T: Pelanggan Bertanya
P: Pakar Kami Menjawab



T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: Secret Bust Up Pueraria Mirifica adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.


T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica Halal?
P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM dan sudah mempunyai sijil  HALAL daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini tidak digalakkan kepada wanita hamil.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika period.


T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Secret Bust Up Pueraria Mirifica ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi.

T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Secret Bust Up.
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Secret Bust Up. Ini adalah kerana Secret Bust Up berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Secret Bust Up tidak akan menjadikannya bertambah besar.

T: Apakah rasa Secret Bust Up?
P: Campuran maquiberry dan soya. Boleh bancuh dalam minuman kegemaran masing-masing kecuali teh dan coffee. 


T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil Secret Bust Up?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada hari pertama datang haid, diteruskan sehingga hari ke-30.
  
Cara pengambilan :
kena mkn secret bust up bersama susu utk kesan cepat, minum sebelum tido lebih bagus jika diambil masa hari pertama dtg period dan diteruskan hingga habis period, dan diambil terus sampai habis 30sachet (hari normal) Pantang larang: Ibu mengandung tak boleh makan!

TIPS UTK BUKAN PENGGEMAR SOYA :
Secret Bust Up direka dgn perisa soya kerana soya apabila bergabung dgn lobata (pueraria mirifica) akan menghasilkan kesan yg efektif.

jika anda tidak sukakan rasa soya dlm SECRET BUST UP, anda boleh bancuh SECRET BUST UP dlm jus oren atau apa2 jus kegemaran anda. nescaya, rasa soya itu akan hilang.


***  Selamat Mencuba !!  ***





~ TESTIMONI ~



Testimoni Pelanggan 1 




 Testimoni Pelanggan 2 


 Testimoni Pelanggan 3 
Puan Zie, dari Johor Bahru
Pakej : 7 sachet  ::  Jangkamasa : 7 hari  ::


Assalamualaikum.. Saya merupakan pelanggan baru Secret Bust Up. Sebelum ini saya telah mencuba pelbagai jenis produk samada jenis pil mahupun krim sapu..namun semuanya hampa. Saya mengalami masalah kendur dan mengecil selepas berhenti menyusu badan anak ke-2. Menjadi lebih teruk selepas bersalinkan anak ke-3. Selepas seminggu menggunakan Secret Bust Up, saya dapat rasa perubahan pada asset saya itu. Walaupun belum menampakkan kesan membesar, tapi dapat rasakan ia mula berisi. Saya akan terus menggunakan Secret Bust Up kerana yakin ia dapat membantu masalah saya. Saya suka Secret Bust Up!! Pn. Zie ~Johor bahru



 Testimoni Pelanggan 4 

Puan Wanie, dari Sungai Petani, Kedah
Pakej : 2 kotak :: Jangkamasa : Dua bulan :


Assalamualaikum...
Saya, Pn Wanie dr Sg Petani,Kedah.Saya nak bg testimoni tentang secret bust up. Masalah saya ialah payudara saya kecil dan mulai mengendur.Keyakinan diri saya hilang dan saya risau apabila suami mula komplen.Saya telah mencuba pelbagai produk yg ada di pasaran tapi tak puas hati.. sehinggalah saya terbaca di laman web tentang secret bust up.. Mulanya saya hanya ingin mencuba tanpa sebarang keyakinan.Setelah meminumnya selama 10 hari, payudara saya mulai berdenyut dan sakit bila tersentuh..Saya diberitahu oleh pihak pengedar yang ini adalah tindakbalas daripada produk tersebut.Setelah sekotak saya habiskan, bra sya mulai ketat. Payudara saya semakin tegang dan membesar. Kini, setelah 2 bulan,saya telah menukar saiz bra saya daripada 32A ke 34C.Wow..saiz payudara sya telah membesar ke saiz yg saya idamkan.Saya dan suami amat berpuashati dgn produk ini.Tak sia-sia saya membeli ' secret bust up '..!!!!
Sekian,.testimonial saya..



 Testimoni Pelanggan 5 

Cik Amalina, dari Johor

Pakej : 10 sachet  ::  Jangkamasa : 10 hari  ::

 Testimoni Pelanggan 6 

Testimoni Pelanggan 7 

  Testimoni Pelanggan 8 

  Testimoni Pelanggan 9 
Puan Nani (Kota Kinabalu Sabah)
Pakej : 13 sachet  ::  Jangkamasa : 13 hari  ::
Kesan Secret Bust Up :  Hamil anak ke-3 selepas bertahun menunggu

saya dah minum semua 13 sachet..pastu heran apasal saya belum period lagi...takut pasal secret bust up saya tak period risau jugak.. pastu saya try check pregnant test, pregnant la pulak

Testimoni Pelanggan 10 
Puan Badariah (Pahang)
Pakej : 5 sachet  ::  Jangkamasa : 5 hari  ::

Makan 5 hari dah jadi, hehehee...tu yang best sangat, masa hari ke-3 dah rasa denyut-denyut...pastu saya perasan dari semalam, macam berat jer breast ni, dan nampak terangkat sikit, isi naik...agaknya sebab saya bancuh dengan susu...dan satu lagi minum susu 4 kali, nanti boleh bagi testimoni lepas habis sekotak...hehehee



Testimoni Pelanggan 10 



SECRET BUST UP bukan sahaja berkesan utk payudara dan punggung, tetapi berkesan utk putihkan kulit muka & badan, menghilangkan parut-parut jerawat, memudarkan parut hitam, seterusnya menghasilkan kulit licin, anjal, lembap, muda dan putih gebu !!

Jangan mengeluh, jalan sentiasa ada PM/SMS/Whatsapp : 0111-864 2642

Harga Promosi:
RM120 (SM), RM130 (SS)
Free Sabun Firming Breast USA
Free postage

Dapatkan sekarang, selagi stok masih ada!!
Limited Time Promo




:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again