Call : 0111-8642642

.

Sunday, 23 June 2013

Original Kryolan Supra Color Foundation

Ha! ini lagi satu produk yang saya na kongsi dengan uols memang dapat sambutan hangat. Merupakan satu lagi produk asas make up, original KRYOLAN SUPRA COLOR foundation dari Germany. Rahsia Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini. Dahulu rahsia la tp skang tak lagi...



Hasilnya pasti hangat... Long Lasting. Halus.
.
.RM35 (SM), RM40 (SS)
PM/SMS : 0111-864 2642


Kryolan Supra Color 7g - Produk ini telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk:

  1. oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
  2. utk org kulit normal & kering amat2 sesuai


ADA 7 PILIHAN WARNA 

Supra ni dah di repack kecil2...senang utk dibawa ke mana2...lagipun yg besar mmg mahal, kita guna bertahun mmg tak habis...kosmetik ni kalau boleh tak boleh disimpan lama2 sangat...paling lama pon 6 bulan..so, better beli yg kecil2 ni jer...3-4 bulan blh tahan...memang jimat sangat!

Kebaikan KRYOLAN SUPRA COLOR foundation
  1. Memberi efek kulit muka yg licin
  2. Menutup parut jerawat, jeragat & cela
  3. Tidak perlu memakai bedak
  4. Ringkas, mudah & cepat
  5. Amat jimat!! 
  6. hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah

Supra ni memang bagus....ia adalah pemakaian bedak yg paling asas....langkah pertama sapu rata supra ni...langkah kedua baru la pakai bedak debu (loose pwder) atau pakai bedak compact..

Foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata, erti kata lain x sememeh cuma tempek smula sikit2 ngan bedak compact.... xrugi membelinya utk kegunaan sendiri.....nak beli yg pack besar mahal sangat RM130++...boleh beli yg repack ni cuma RM40 (7g) free pos, boleh tahan 3-4 bulan
 

Lihat disini hasilnya






kalau pakai ni pori2 yang terbuka akan tertutup, semua bekas jerawat sebesar kawah pun blh di cover dan hasilnya kulit akan jd cantik, putih sekata


Terdapat 7 pilihan warna menarik ditawarkan : 

2W - UNTUK KULIT CERAH PUTIH : ZIZIE EZZATY
3W - UNTUK KULIT CERAH PINK : SOFEA JANE
4W - UNTUK KULIT SEDERHANA : ERRA FAZIRA/SITI NURHALIZA
5W - UNTUK KULIT SAWO MATANG : FASHA SANDHA /NURUL
FS38 - UNTUK CERAH KEKUNINGAN : LISDAWATI
FS45 - CERAH SIKIT PADA 4W
NB - UNTUK NATURAL BEIGE - ROZITA CHE WAN


Nampak tak, perbezaan ketara sebelum dan selepas. dapatkan satu tuk cantik berseri, raya pon da dekat ni boleh ler mula praktis guna, gerenti ramai yang terkejut dan terkecut dengan perubahan uols, pasni boleh lah uols promote yer..tak salahkan ~ sharing is caring ~
.
.RM35 (SM), RM40 (SS)
apa tunggu lagi  dapatkan sekarang,
PM/SMS : 0111-864 2642



:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again