Call : 0111-8642642

.

Sunday, 5 May 2013

Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg

Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty. Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, Inchloss, kini Felinna Beauty mengorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.

Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang mampu untuk menandingi produk antarabangsa!
Reg no :ULUKM/1542/12  * Halal ref No : 150127-PR 

HARGA : RM75 (SM) RM80 (SS)
(Kandungan 1 kotak : 30 biji – stok sebulan)

NEW VITAMIN C WITH PURE COLLAGEN ni u all taw x kandungannya 5000mg!!! 5 kali ganda dgn vitamin C yg lama tu, so kesannya pon berganda2 lah kan?? 1 kotak ada 30 bji untuk 1 month supply harga hanya RM85 sahaja ! 1 weeks pon insyaALLAH akan dpt kesan yg mantap ! Vitamin C ni dah mix dgn kolagen asli sbb tu harganya mahal sikit, and plus, ada extract gluta utk kulit putih, cantik & glow taw ! Dijamin berkesan sgt2 dan bergantung tindak balas badan masing2.

** Make sure u all minum air yang banyak supaya vitamin ni mampu untuk bertindakbalas dengan sistem badan u all, juga untuk pastikan semua toksik dalam badan dapat dikeluarkan dengan betul barulah kita akan nampak keberkesanan hasilnya. 

Lengkap dgn KKM, HALAL, GMP, Siap ad tarikh luput lg...so, u all tak boleh nk pertikaikan lg kehebatannya!..harga setanding kualiti, itu jaminan kami!


KHASIAT:
 Mengatasi masalah kulit dari dalaman
 Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
 Melicin dan menegangkan kulit
 Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain
 Mencerahkan kulit secara semulajadi
 Mengurangkan lingkaran bawah mata

 KANDUNGAN UTAMA:

*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.

Hanya sebiji sehari untuk membantu badan cergas dan sihat selain memelihara kecantikan kulit. 5000mg with extra collagen..gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR..anda telan sebiji sahaja sehari kesan seperti seminggu...

DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari sebelum tidur (makan malam 3-4jam sebelum itu). Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.


wah, tengok hasil yang ketara sangat dalam masa 3 minggu!!


Tengok kawan2, cantik tak kulit dorang?Suka tengok tau...dorang da puas hati dengan hasilnya, jom la cuba...amalkan sikit-sikit lama2 jadi cantik, bestkan?

New testimoni dari pengguna : 


Teruja sgt tgk muka owner Felinna ni...
Mmg gebu, anjal, cantik & berseri2 kan? tak pakai make up pon
Sape2 yg nk kulit jd cam Cik Felinna ni, blh try vit C by Felinna...
Vit C Plus Pure Marine Collagen...

Harga Pasaran : RM85 (SM) RM90 (SS)
Harga kami : RM75(SM) RM80 (SS)
* promosi free pos - (1 kotak : 30 biji )


~ Harga yang pasti berbaloi2 ~




:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again