Call : 0111-8642642

.

Thursday, 21 March 2013

CoCoa Collagen Power Plus

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman. Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. 


HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI,PAYUDARA MANTAP & POWER BANGAT!

CCPP bukan produk slimming,cuma ia ada kandungan oligo yg bantu singkir toksin dlm badan. Proses penyingkiran toksin ni boleh turunkan berat kita sekitar 1-3kg mengikut badan individu


Para ibu yang menyusu badan juga boleh minum, tp if baby ada tanda2 alahan, stop minum


Harga : RM55.00 
** Termasuk kos penghantaran Semenanjung shj


KEBAIKAN DAN KHASIAT
  1. Membantu mengimbangi hormon
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  7. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  8. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  9. Mencerahkan kulit secara semulajadi
  10. Memberikan tenaga
  11. Membantu mengurangkan keguguran rambut
  12. Melancarkan peredaran darah dalam badan
  13. Mengimbangi berat badan
  14. Meningkatkan daya penghadaman
  15. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
KANDUNGAN
ü       Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
ü       Kacip Fatimah - Merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
ü       Lobata - Menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
ü       Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda. 
ü       Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan 
ü       Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

CARA PENGUNAAN
1.      Bancuh dengan air panas dan bagi melarutkannya ditambah air supaya suam dan mudah diminum
2.      Disarankan ambil sebelum sarapan pagi ketika perut kosong bagi memudahkan proses penghadaman 
3.      Wanita mengandung dilarang minum dan sesuai untuk yang berumur 20tahun ke atas.
Sesuai di minum untuk :~
1.      Wanita sudah/belum berkahwin
2.      Ibu-ibu lepas bersalin (amat di galakkan utk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
3.      Wanita yang inginkan kecantikkan & kesihatan
4.      Wanita yang inginkan zuriat boleh amalkan kerana cocoa colagen dapat menyuburkan rahim semula...
5.      Di larang sama sekali utk wanita yg mengandung & juga lelaki


Testimoni 1:
“Saya diberitahu tentang produk Cocoa Collagen Power Plus (CCPP) melalui seorang rakan yang telah mencubanya. Untuk permulaan saya telah membeli pek permulaan@percubaan yang mengandungi 10 sachet, untuk makluman anda saya baru sahaja 2bulan melahirkan anak pertama saya, saya telah susu kan dia dengan susu formula semenjak habis pantang 40hari kerana susu badan saya kurang dari 1 oz untuk sekali pam.

Saya telah pun mencuba untuk minum air rebusan longan kering, namun susu yang terhasil tidak seberapa, mungkin tidak sesuai dengan tubuh saya, hari ke 3 saya meminum CCPP Alhamdulillah sekali pam saya dapat 3 oz, Ya Allah hanya dengan 3 hari sahaja dan berhasil untuk saya.
Dalam hubungan suami isteri, seperti juga kebanyakan ibu-ibu yang baru lepas bersalin, hubungan suami isteri selalunya agak hambar dan kurang selesa, sekali lagi tumbs up kepada CCPP.

Testimoni 2:
"akak....nak update lagi nih...
JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat... BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih...
TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe...
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....
YANG PALING BEST....!!!
MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi..
padahal umur dah 24...wakakakaaa....

Testimoni 3:
Nadia says: " Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....

Testimoni 5:
Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....
Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg  breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!

Testimoni 6:
Akak ....sofi nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan.. jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut sofi tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang sofi suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti sofi akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer kak ...

Testimoni 7:
Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.

Testimoni 8:
hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......C ocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO..........dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe......tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDULILLAH......mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom........

Testimoni 9:
BETUL ... BETUL ... BETUL (macam upin n ipin) ... hehe ... nak bg Testimoni gak ... kat sini husbend tak baca takpe ... husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT ... mcm anak daraa ... (hakikatnye anak dah 2) he...he...he... pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!

Testimoni 10:
"Ini testimoni untuk penggunaan seminggu kolagen kau tu. Breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut. Muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang samatumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia.Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."


Alahai kawan2, apalah salahnye spend duit sikit tuk sesuatu hasil yang menakjubkan untuk diri sendiri...tuk kerukunan rumahtangga dan tuk keyakinan yang pastinya hanya MILIK KITA…betul betul nak cantik PM 0111-8642642

:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again