Call : 0111-8642642

.

Tuesday, 26 March 2013

Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake -50g

Harga : RM 48.00 (SM), RM53 (SS)
** Free Span    ** Free Postage

Harga da murah tu, cepat2
SMS/PM : 0111-8642642


Bedak Arab Kokuryu diimport dari Yaman. Ia adalah hasil gabungan 3 bahan (3 in 1) iaitu bedak, pelembap dan foundation. Wajah akan lebih berseri selepas 3 minit penggunaannya. Apabila berpeluh, wajah akan nampak lebih shining dan cantik. Hanya dgn satu sapuan, Menyerlahkan kejelitaan anda. Mengikut pengalaman pelanggan yang telah menggunakannya, penggunaan bedak ini boleh bertahan selama lebih dari 3 bulan.

BEDAK ARAB KOKURYU SUPER SUMMER CAKE
Super Summer Cake Powder Foundation 3 In 1 :

  1. Foundation
  2. Powder
  3. Moisturizer
TERDAPAT DALAM 4 WARNA UTAMA

Warna Russet :
- Untuk Kulit Cerah / Sederhana Cerah / Tidak berapa cerah
- Untuk mendapat effect kulit berwarna merah pink

Warna Blush :
- Untuk kulit cerah & sederhana
- Untuk mendapat effect kulit berwarna kuning langsat

Warna Cherry pink :

- Untuk kulit yang cerah
- Untuk mendapat effect kulit kemerah-merehan

Warna Cherry
- Untuk kulit yang cerah
- Untuk mendapat effect kulit yang cerah

Kelebihan menggunakan bedak arab kokuryu :
  1. Menjimatkan sebab mempunyai moisturizer, foundation, powder (3 in 1)
  2. Menpunyai UV protector untuk sinar matahari
  3. Ianya Halal dan boleh diguna ketika solat
  4. Berbau wangi dan tahan lama sehingga selama 8 jam
  5. Kulit kelihatan cantik dan kemas apabila berpeluh, tisu juga tak melekat pada muka apabila dilap.
  6. Bedak ini mampu untuk mengecutkan jerawat.
  7. Sesuai untuk semua warna kulit kerana ianya mengikut warna darah pemaikainya.
  8. Menjadikan kulit muka memakin lembut dan berseri.
  9. Penggunaannya yg mudah dan memakan masa yg singkat, dapat menjimatkan masa untuk berhias
Tips menggunakan bedak arab dengan betul.
  1. Sapu toner/ uv cream atau moisturise ke atau anything yg you nak guna sebagai basa kemudian basahkan sponge and start apply.
  2. Oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.
  3. Tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan dapat dilihat selepas 3-5 minit. 
Tengok ni, testimoni dari pengguna bedak arab kokuryu, 
Wah berseri-seri, nampak kan perbezaan tu!




da ramai menggunakannya, tengok ni mereka pon suka dengan hasilnya!!


Mereka da guna, dah nampak pon hasilnya, kawan2 pon cubalah dengan harga promosi skang memang berbaloi baloi

Harga : RM 48.00 (SM), RM53 (SS)
** Free Span    ** Free Postage

Harga da murah tu, cepat2
SMS/PM : 0111-8642642



:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again