Call : 0111-8642642

.

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

" JOM DAPATKAN PRODUK TERBAEKKK, ROYAL SLIM LISHOU MAGIC, Rahsia ENOT semakin langsing! No Worries, Royal Slim Lulus KKM!!

GLUTACAPS 500MG PLUS

" " ini serius!!! Hanya 3 hari mampu membuatkan yang tersayang tidak tidur lena " Perubahan yang mengejutkan dalam masa 15jam sahaja;.. "

VENE SLIMMING LOTION

" Hanya SAPU untuk KURUS!!! Semudah, Sepantas dan Selamat!! Cuma SAPU di bhgn lemak DEGIL. Kesan ketara, susut seawal 14hari

KRYOLAN SUPRA COLOR FOUNDATION

Original KRYOLAN SUPRA COLOR foundation dari Germany. Rahsia Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini. Kini bukan rahsia lagi.

SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA

Untukmu Wanita, rahsia khazanah alam yang diterbitkan untuk memelihara kecantikan dan kesihatan wanita masa kini!

Thursday, 22 October 2015

LAVAMUD (Clay Kurus Ajaib)

Anugerah Gunung Berapi - LAVAMUD (Clay Kurus Ajaib )
Membakar Lemak Beku Dan Melicinkan Kulit


Ada di antara kita mengalami masalah lemak badan yang dah tepu, degil dan susah untuk dihilangkan walau dah berdiet macam nak pengsan tapi lemak tu masih lagi terbonjol disana sini. Terutamayna pada bahagian perut, lengan dan peha. Ada juga lemak pada muka, badan dah slim sikit tapi bawah dagu berlapis dan pipi nampak tembam..Untuk masalah itu kami ada penyelesaiannya


anda hanya perlu sapukan Lavamud pada bahagian ber masalah...Insya Allah jika anda melakukannya dengan penuh konsisten dan sabar, anda akan dapat lihat hasilnya seawal 3 hari.

LAVAMUD Volcanic Clay dari Sidoarjo, Jawa Timur (juga dikenali sebagai Lumpur Sidoarjo mana lumpur adalah perkataan Indonesia untuk lumpur) adalah penyelesaian yang tulen dan semula jadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik.


LAVAMUD Volcanic Clay merupakan perubatan serbuk berasal dari pengeluaran abu gunung berapi. Ia adalah salah satu ejen detoksifikasi yang paling berkesan secara semula jadi terdapat kandungan lebih daripada 70 mineral untuk membantu menyahtoksik badan anda, mengetatkan tisu longgar, mengurangkan
selulit dan boleh menyebabkan mengurangkan lemak melalui inci yang luar biasa dan berkekalan.


LAVAMUD Volcanic Clay - Mineral tanah liat membersihkan dan membersihkan badan daripada toksin yang disimpan di antara sel-sel lemak, menyebabkan badan berasa tegang, licin dan lembut seperti sutera.

LAVAMUD Volcanic Clay terdiri terutamanya daripada aliran lumpur gunung berapi yang meningkatkan badan aktiviti metabolik 60 kali lebih. Ia mempunyai Lapisan-lapisan lumpur secara semula jadi yang berbeza antara satu sama lain semasa pemprosesan kerana komposisinya daripada pelbagai lapisan lumpur gunung berapi.


Proses Lavamud Membakar Lemak Beku Dan Melicinkan Kulit. 
  • Peringkat pertama - Pengalaman melicinkan kulit dan kulit kelihatan berseri semasa peningkatan aktiviti sel-sel lemak.
  • Peringkat kedua - Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.
  • Peringkat Ketiga - Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan kulit sentiasa muda serta cerah. 
  • Keempat dan Peringkat Akhir - Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan  di lengan, paha dan pinggang, menghasilkn potongan badan yang baru dan menarik.



CARA2 MENGGUNAKAN LAVAMUD : 
  1. Buka bungkusan dan scoop hanya 1 sudu. Gunakan sudu yang di sediakan dan masukkan ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu mengandungi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.
  2. Masukkan air suam sedikit demi sedikit dan kacau hingga larut sepenuhnya.
  3. Perlahan-lahan sapukan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut atau pisau plastik yang tersedia ke kawasan sasaran.
  4. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.
  5. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.



NOTA PENTING: 
  1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di bahagian leher.
  2. Simpan lebihan campuran Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.
  3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.
  4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan. Basuh segera!!.
  5. Jangan disapu pada luka terbuka.
  6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


LANGKAH BERJAGA-JAGA:
  • Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay selepas latihan atau pancuran air panas untuk mengelakkan kulit melecur.
  • Ia adalah perkara biasa jika kulit menjadi merah atau panas kerana ia adalah kesan tindak balas haba. Kulit akan pulih selepas 2 jam.
  • Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa, sapu losyen badan untuk menghilangkan kesan kemerahan atau untuk meredakan kepanasan/kemerahan kulit.
  • Jangan gunakan setiap hari. Adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
  • Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi. JANGAN cuba untuk menahan panas. 


* Ambil perhatian!! setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza *



Pada 10 minit, proses pembakaran lemak bermula. Pada 15 minit seterusnya, tisu lemak  larut secara beransur-ansur. Jumlah besar akan keluar daripada kumpulan lemak, menghasilkan kelangsingan! Ia hanya memerlukan 45 minit setiap hari untuk kurang 5kgs dalam seminggu! Diminati dan diuji 98% berhasil daripada kadar kejayaan pelangsingan di seluruh dunia !



LAVAMUD Volcanic Clay adalah hadiah berharga dari alam semula jadi. Ia mempunyai keupayaan semula jadi untuk Membakar, Menghalang dan Menyerap kedalam lemak badan dengan kaedah yang paling selamat untuk detox lemak dengan keputusan yang optimum serta tidak melibatkan latihan yang bertenaga.

KANDUNGAN : 500G

HARGA JUALAN 
RM60 S/M   -    RM65 S/S 

TEMPAHAN : SMS/ WHATSAPP 011 18642642

Kita jenguk lagi testimoni pengguna yang berjaya, apa kata mereka??






Tentu Selamat, Berkesan Sama sekali. Slim semasa anda berdiri, duduk atau ketika berbaring ! Ia mengandungi sejumlah besar tenaga aktif. Setiap sapuan, ia akan berubah tenaga ke dalam sel-sel badan kita, membolehkan pembakaran lemak memasuki melalui lapisan kulit.

KANDUNGAN : 500G

HARGA JUALAN 
RM60 S/M   -    RM65 S/S 

TEMPAHAN : SMS/ WHATSAPP 011 18642642







Monday, 19 October 2015

Coffee Collagen Ameyrah

Suami  tak tido malam dengan penangan Coffee Collagen Ameyrah. Pembedahan selaput dara yang menelan kos belanja yang amat tinggi kini tidak lagi releven di masa kini.. 

KENAPA?? Semua disebabkan Coffee Collagen Ameyrah lah. Isteri kembali dara terjadinya kehangatan panas malam pertama!


Coffee Collagen 25 Ramuan Herba Terbaik Untuk Wanita kini telah berada di pasaran Malaysia sepenuhnya. 
Kopi Herba terbaik dari Wanita untuk Wanita. 


Bagi peminat coffee, AMEYRAH COFFEE COLLAGEN ada jawapannya! Nak CANTIK, nak MONTOK, nak KETAT nak TEGANG, nak KURUS dan nak PUTIH, apa kata korang cuba produk ni memang BERKESAN! Ramai dah yang suka dengan produk AMEYRAH COFFEE COLLAGEN ni. Serius tak tipu!

Kesan seawal penggunaan 3 sachet.

✔ Kulit kurang putih, cerah dan bersih?
✔ Kulit kusam,jeragat dan terlalu kering?
✔ Kulit normal tapi tidak sekata?
✔ Berat badan berlebihan ?
✔ Ibu mengandung yang selalu kurang tenaga ?
✔ Ibu menyusukan bayi yang kurang susunya ?
✔ Ada darah tinggi  & kencing manis?
✔ Ada sengugut & migrain?



Alangkah indah andai setiap malam adalah malam Jumaat...huhuhuhuhu
Coffee Collagen 20 Ramuan Herba Terbaik Untuk Wanita kini telah berada di pasaran Malaysia sepenuhnya.


Boleh didapati secara online Kelebihan Coffee Collagen Ameyrah terdiri daripada ramuan berikut :-
Herba Mirifica ( Utama )
Herba Manjakani ( Utama )
Herba Serapat ( Utama )
Herba Derhaka Mertua ( Utama )
Herba Bunga Pakma ( Utama ) 
Serbuk Inai ( Utama )

serta diperkayakan dengan beberapa herba tambahan semulajadi dari sumber alam untuk melengkapkan 20 Herba terpilih Coffee Collagen Ameyrah

 AMEYRAH COFFEE COLLAGEN
Kandungan :20 sachet

Kopi Herba terbaik dari Wanita untuk Wanita.
  • TANPA GULA
  • TAHAN LAPAR
  • BERTENAGA
  • Khas untuk Wanita



KEHEBATAN COFFEE COLLAGEN AMEYRAH :-
  • Merawat masalah kulit dari luar dan dalam
  • Menstabilkan berat badan
  • Menaikkan seri wajah
  • Menjadikan wajah awet muda
  • Memutih dan mencerahkan kulit
  • Melambatkan proses penuaan
  • Mengawal berat badan
  • Mengurangkan rasa lapar
  • Mencegah pertumbuhan jerawat
  • Menghapuskan jerawat dari dalam kulit
  • Mengeluarkan air kencing/urine yang tidak berbau
  • Detoks terbaik
  • Membantu menganjal dan menegangkan payudara
  • Merapatkan bahagian intim wanita
  • Membantu mengurangkan masalah dalaman wanita
  • Memberi tenaga sepanjang hari
  • Ibu mengandung lebih bertenaga dan berseri-seri
  • Mampu memberikan susu badan yang melimpah banyaknya.

Dirumus untuk wanita sahaja dengan HERBA terpilih termasuk MIRIFICA yang diproses sendiri di Malaysia.


KEBAIKKAN COFFEE COLLAGEN AMEYRAH KEPADA DALAMAN WANITA:-

#Senggugut yang Teruk
#Period Tidak Teratur
#Longgar dan Berbau
#Gatal Pada Miss V
#Berair dan Melekit

KEBAIKKAN COFFEE COLLAGEN AMEYRAH KEPADA IBU MENYUSU:-


^^Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu
^^Membuatkan Ibu Kekal Bertenaga dan Ceria
^^Kulit akan semakin cantik dari kedutan
^^Merawat Gangguan Pencernaan
^^Mengawal Kolestrol dalam darah
^^Menghapuskan Kolestrol buruk "LDL" dari tubuh
^^Membantu mengecutkan sistem peranakkan ibu

AMEYRAH COFFEE COLLAGEN juga sesuai untuk diambil oleh wanita yang inginkan zuriat.


Coffee Collagen Ameyrah yang dirumus khas dengan 21 Herba terpilih mampu membantu menyelesaikan masalah pasangan yang inginkan zuriat. Insyaallah.. (kita hanya mencuba)
  
CARA PENGAMBILAN AMEYRAH COFFEE COLLAGEN :-

3 Hari Pertama :- di ambil pada waktu pagi sahaja

7 Hari Kedua :- - di ambil pada waktu pagi dan petang
Hari-Hari berikutnya :- di ambil pada waktu pagi dan malam

Bancuh 1 sachet AMEYRAH COFFEE COLLAGEN kedalam cawan berisi air panas suam untuk rasa yang lebih baik






Khasiat dalam AMEYRAH COFFEE COLLAGEN memang banyak. Belum cuba belum tahu, kalau dah cuba gerenti jatuh hati. Hehe. AMEYRAH COFFEE COLLAGEN merupakan rahsia untuk memikat si suami dan pastinya suami semakin sayang!

Harga : RM70 (SM), RM75 (SS)
Kandungan sekotak : 20 scahet

for order :
ummimasny : 01118642642
ig : my_prettyroom
fb page : mypretty room

Wednesday, 14 October 2015

Krim Chomnita Clear Dark

CHOMNITA CLEAR DARK DIJAMIN 100% ORIGINAL.
Masalah daki degil yang tak mahu hilang di bahagian pelipat? Tak perlu risau lagi, Clear Dark adalah krim yang anda cari-cari!! Kesan memang ketara!!


Krim yang mampu menghilang flek hitam, parut, stretch mark/kesan selulit dan garis-garis putih. Kesan ketara pencerahan kulit dengan penggunaan Clear Dark Original secara berterusan selama 14 hari, dengan hasil menakjubkan.

Stretch mark pada lutut, siku, pergelangan kaki, pangkal paha, hitam dan putih bisa hilang hanya dengan memakai produk ini!

Krim Clear Dark merupakan partikel nano inovatif yang dapat meresap ke dalam kulit dalam X2 pemakaian sehari untuk memelihara kulit, membantu menghilangkan flek hitam di bahagian celah-celah termasuk untuk cerahkan celah peha dan bahagian intim, menghilangkan stretch mark dan pigmentasi kulit tidak merata. Menjadikan kulit halus dan lembut seperti bayi. .
 


Clear Dark mempunyai banyak kelebihannya. Jika anda tercari-cari produk untuk putihkan badan sekali , cerahkan bahagian celah-celah termasuk untuk cerahkan celah peha dan bahagian intim, kami amat syorkan untuk mencuba krim ini. Krim Clear Dark Original diyakini berkesan dan tidak merbahaya dan sangat sesuai untuk mengatasi masalah kulit gelap.
  

KANDUNGAN BAHAN UTAMA CLEAR DARK ORIGINAL : 
 -------------------------------------------------------------------------------
Air, minyak mineral, asid stearik, miristat isotropi, tretanoiamine, setil alkohol, d-alfa Tocopheryl asetat, lanolin, sorbiol, aroma karbomer, propilena grycol diazolidinyl uorea, metil paraben, proply paraben, tetrasodium EDTA & lidah buaya.
 -------------------------------------------------------------------------------
.
KELEBIHAN CLEAR DARK DREAM SKIN ORIGINAL : 
  • ● Memutihkan kawasan intim seperti ketiak, celah peha, punggung dll.
  • ● Memutihkan siku, lutut dan tempat gelap pada badan 
  • ● Sesuai untuk kulit yang terbakar akibat pancaran matahari yang terik 
  • ● Menghilangkan stretchmark/selulit pada badan 
  • ● Melembut dan menghaluskan kulit 
  • ● Kulit cerah sekata 
  • ● Sesuai untuk ibu lepas bersalin bagi menghilangkan kesam stretchmark 
  • ● Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita 
  • ● Menghilangkan rekahan pada tumit kaki

Kandungan : 100g
Harga : RM45 (SM)   RM50 (SS)
For order sms/whatsapp : 01118642642

MANJA SIREH Miss-V Intimate Wash

MANJA SIREH Miss-V Intimate Wash
(Penjagaan Makhota Wanita TERBAIK)

"BEBAS MASALAH BAHAGIAN SULIT DENGAN 1× PAM"


ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT? 


MASALAH KEPUTIHAN ?
LENDIR BERLEBIHAN ?
GATAL, RUAM, KULAT DAN KURAP?
BAU KURANG ENAK ?
KEKERINGAN ?
BAHAGIAN MISS V KUSAM DAN GELAP?


Kini, semua masalah anda dapat diselesaikan dengan rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal . MANJA SIREH diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semulajadi. 



Mari kita sama2 bebas dari segala masalah!

Kekal bersama Manja Sireh dan anda akan tampil lebih yakin dan segar.

Anda berhak untuk bahagia...


Masalah anda dapat diselesaikan dengan rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal. MANJA SIREH diperbuat dari ekstrak herba tradisional dan bahan bahan semulajadi.

Berfungsi untuk merawat keputihan, mencegah dari jangkitan kuman/fungus yang menyebabkan bau, dapat membantu mengetatkan faraj. ia juga dapat memberi kesegaran terutama diwaktu haid, mengurangkan kegatalan dan dapat menstabilkan pH kawasan sulit wanita.


Peratusan kandungan herba yang tinggi dapat mengekalkan kelembapan di kawasan vagina. Bau yang wangi dan dingin herba menambahkan lagi kepuasan si pemakai.

♥ Keistimewaan MANJA SIREH  
  • 100% HERBA ASLI
  • PEKAT DAN WANGI
  • JIMAT. PENGGUNAAN SEHINGGA 4 BULAN KEATAS
  • DIJAMIN BERKESAN
  • KANDUNGAN BAHAN YANG BERKUALITI
  • PENAMBAHAN OLIVE OIL DAN ALOE VERA. 
  • SESUAI DIGUNAKAN UNTUK MERAWAT KULIT YANG CEDERA
  • RASA DINGIN DAN SEJUK
  • MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA
  • MUDAH DIPAKAI
  • FREE KRIM PUTIH MISS V 5GM BAGI SETIAP PEMBELIAN MANJA SIREH

 
 
  
ANTARA KHASIAT UTAMA BAHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:


  • Olive oil
1) mencantikkan kulit
2) bekalkan pelbagai vitamin, vitamin E tertinggi 
4) mencegah kekeringan vagina
3) melembap & menghaluskan kulit di kawasan vagina


  • Manjakani
1) mengetatkan otot vagina
2) kurang & hilangkan keputihan
3) hilangkan bau kurang menyenangkan pada vagina
4) dapat mengurangkan hitam2 di pelipat peha


  • Sireh
1) mengandungi zat antiseptik yang dapat membersih & membunuh kuman
2) mengubati keputihan/ lendir berlebihan
3) kurangkan bau kuran enak di vagina (mengharumkan vagina)
4) kurangkan kegatalan/ ruam @ kurap di kawasan vagina
5) merapatkan otot vagina (penggunaan yang konsisten)
6) mengubati luka di vagina/ luka bersalin
7) meningkatkan keghairahan seksual


  • Aloe Vera
1) bantu cepatkn proses penyembuhan luka luaran tanpa parut
2) memelihara, mencantikkan kulit di kawasan vagina
3) menambah kelembapan
4) baiki sel yang rosak
5) memberi keseimbangan ph
6) bersifat anti-bakteria
7) menghalang jangkitan

****************************

♥ KELEBIHAN MANJA SIREH ♥  



  • merawat masalah keputihan melampau
  • menghilangkan bau dan membunuh bakteria
  • menghilangkan masalah kegatalan 
  • membantu mengetatakan otot faraj
  • memberikan kesegaran ketika didatangi haid
  • membantu menstabilkan Ph dikawasan alat sulit wanita
  • membantu melembapkan kawasan miss V
  • memberikan haruman yang segar di kawasan miss V



♥  SELAMAT DIGUNAKAN 
  • IBU MENGANDUNG
  • BELUM BERKAHWIN / SUDAH BERKAHWIN
  • BERPANTANG
  • KETIKA DATANG HAID

♥ CARA PAKAI 

1) Pam “MANJA SIREH HYGIENE WASH” ke tapak tangan.
2) Sapu dan biarkan selama 20 saat dan bilas dengan air yang bersih.
3) Guna 3 kali sehari (pagi, petang dan malam).
4) Ianya pekat dan tidak seperti pencuci feminine yang lain. .


 

KANDUNGAN : 120 ML SEBOTOL

HARGA JUALAN
RM50 S/M   -    RM55 S/S



TEMPAHAN : SMS/ WHATSAPP 011 18642642
  -------------------------------------------------------------
TESTIMONIAL MANJA SIREH




KANDUNGAN : 120 ML SEBOTOL

HARGA JUALAN

RM50 S/M   -    RM55 S/S


  -------------------------------------------------------------
TESTIMONIAL MANJA SIREH


Jangan biarkan masalah keputihan,kegatalan,kekusaman dan bau yang tak menyenangkan mengganggu kebahagian hari - hari anda..bertindak segera!!

MANJA SIREH by FYQA SIGNATURE diperbuat darpada 100% HERBA ASLI PEKAT dan setiap pembelian percuma pemutih krim mahkota bukan sekadar pencuci mahkota bahkan DIJAMIN SELAMAT DAN HALAL.


TEMPAHAN : SMS/ WHATSAPP 011 18642642





:: My Best Selling ______________________

Get us for more info....

Get us for more info....
“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”

.

.
Please come again